• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Acer Spin 5 SP515-51GN-80AS - 2-in-1 Laptop -15.6 Inch

Acer Laptops
€ 946.45946.45
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.014
lees meer
Acer Spin 5 SP515-51GN-80AS - 2-in-1 Laptop -15.6 Inch
unknown

Gebruik deze laptop ook als tablet, pas de positie van het scherm aan zoals jij dat wilt Inclusief de actieve stylus-pen kun je snel notities maken of grafische bewerkingen mee uitvoeren. Het IPS-beeldscherm biedt een betere kleurweergave, hoger contrast en een bredere kijkhoek. De krachtige Intel Core i7 CPU zorgt ervoor dat taken snel worden uitgevoerd, deze achtste generatie Intel-CPU beschikt over 4 rekenkernen voor snellere prestaties. Met de NVIDIA GeForce GTX 1050 met 4 GB videogeheugen kun je de meest recente games op medium grafische beeldinstellingen spelen.

Dankzij de SSD start de laptop binnen 15 seconden op. De 1000 GB harde schijf biedt ruimte voor gemiddeld 200.000 foto's of 400 uur videomateriaal. De Acer Spin 5 beschikt over een vingerafdruklezer, voor het veilig inloggen in Windows. Daarnaast zijn er voldoende usb-poorten beschikbaar, een HDMI-connector, een SD-kaartlezer en beschikt het keyboard over achtergrondverlichting. Met 2,2 kg weegt deze 15 inch laptop iets minder dan een gemiddelde laptop, zodat je deze laptop ook prettig onderweg kunt gebruiken.

Onze specialist adviseert deze laptop voor:
Vink Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.
Vink Foto- en videobewerking: de CPU en videokaart bieden voldoende snelheid. Beelden komen beter tot recht op het IPS-scherm.

Ook goed te gebruiken voor:
Vink De meeste games kun je op medium instellingen spelen. Houd er wel rekening mee dat de koeling minder goed geoptimaliseerd is in vergelijking met gaming-laptops.
Vink Dagelijks gebruik: deze laptop is bruikbaar voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
Vink Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*

* Microsoft Office (Word, Excel & PowerPoint) pakket is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag!

Goed om te weten


- Deze laptop beschikt over een Qwerty keyboard.
- Er is geen cd/dvd-speler aanwezig, een externe dvd-speler is los verkrijgbaar.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box